Constructie Foisoare de Gradina

Constructie Foisoare de Gradina. Un foisor este locul perfect pentru putină relaxare in aer liber. Multi dintre cei care au o asemenea constructie in curtea casei spun ca acolo isi petrec majoritatea timpului, de primavara devreme si pana toamna tarziu. De asemenea, arata si fermecator, iar daca spatiul ne permite, foisorul sau pavilionul de gradina este un proiect care merita din plin realizat. Foisorul din lemn poate fi folosit atat pentru a lua masa in aer liber, cat si pentru primirea musafirilor in sezonul cald. Exista modele de foisoare gata facute, care pot fi demontate si amplasate cu usurinta in gradina, dar puteti opta si pentru constructia unui foisor direct in curtea dvs. 

Va doriti neaparat sa aveti o terasa acoperita si un foisor in gradina!

  • Inspirat de pozele noastre sau de propriile idei, va putem construi terasa sau foisorul mult visat.
  • Alegerea lemnului, impregnarea acestuia, lacuirea sau baituire, proiectul si executia acestuia pot deveni realitate cu ajutorul nostru.
  • Pentru realizarea terasei/foisorului, este absolut necesara costruirea acesteia pe o baza solida (din beton/pavele, lemn, etc. ) si de o alee adiacenta, de a caror realizare ne putem ocupa fara probleme.
  • Solicita oferta construirii prin furnizarea detaliilor privind dimensiunea terasei/foisorului sau solicitarea unei vizite pentru stabilirea detaliilor.

Aveti foisor/terasa si trebuie reconditionate.

  • Este foarte important sa revenim asupra lemnului pentru a il reconditiona; intretinerea acestuia este importanta pentru rezistenta in timp a materialelor.
  • Slefuit, chituit, revopsit sau reimpregnat sunt toate in datoria noastra; va rugam sa apelati cu incredere pentru programarea reconditionarii necesare.

Modelele sunt variate si puteti alege intre modele de foisoare moderne sau rustice, patrate, rotunde sau hexagonale, dotate cu gratar sau chiar cu semineu.